Alle accessoires voor

Samsung 64GB PRO SDXC UHS-1 Card / Class 10 (80MB/s, 533x)
Samsung 64GB PRO SDXC UHS-1 Card / Class 10 (80MB/s, 533x)Samsung 64GB PRO SDXC UHS-1 Card / Class 10 (80MB/s, 533x)Samsung 64GB PRO SDXC UHS-1 Card / Class 10 (80MB/s, 533x)

Samsung 64GB PRO SDXC UHS-1 Card / Class 10 (80MB/s, 533x)

Artikelnummer: SD64GBSA-U1levertijd onbekend

Dit product is momenteel niet voorradig.
Stuur mij een e-mail zodra het product leverbaar is.

Van € 69,90, nu voor € 57,90!
U bespaart 17%

Samsung 64GB SDXC UHS-1 Card Extreme Speed

Samsung SDXC-kaart: Pro
Omdat high-tech gadgets steeds geavanceerder worden, met steeds betere video- en geluidskwaliteit, hebben we extra snelheid en geheugencapaciteit nodig om onze digitale meesterwerken van hoge resolutie op te slaan. De PRO-versie biedt extreem goede prestaties en is een betrouwbare geheugenkaart voor DSLR / 3D-camcorder.

De nieuwe UHS-1 specificatie nalevend, opereren Samsung's SDHC/SDXC kaarten met een overdrachtssnelheid tot 80 MB/s op apparaten. Hierdoor blijft je apparaat snel wanneer je bestanden aan het bekijken en opnemen bent.

De SDXC Class 10 serie biedt grotere opslagruimte en verbetert de opneemkwaliteit met ondersteuning voor FAT 32 bestandsformaten. Met opslagruimte van 64GB, kunt u uw gehele muziek of foto collectie op de hedendaagse high-megapixel digitale camera's, HDTV digitale video camera's, PDA's en andere soortgelijke apparaten, opslaan.

SDXC-compatibiliteit
Deze geheugenkaart is alléén te gebruiken in apparaten die compatible zijn met de SDXC-techniek, te herkennen aan het SDXC-logo. Controleer dan ook altijd of uw apparaat deze nieuwe SD-standaard accepteert.

Dit betreft een origineel Samsung Product: MB-SGCGB/EU (klik voor Samsung website).

Kenmerken
• Capacity: 64 GB
• Class 10 / UHS-1
• Read: Tot Maximaal 80MB/sec
• Write: Tot Maximaal 40MB/sec
• SD 3.0, compatibel met SD 2.0
• Blister (Retail)
• 3D en Full HD video opnemen
• Dimension : 32 x 24 x 2.1mm
• Full HD Compliant
• Superieure betrouwbaarheid met de "3 Proof"-technologie
• Water Resistant and can protect against threats posed by dust.
• Shock Proof: Shock-proof technology within our SD card protects your data from forceful impact and high pressure.
• X-ray and magnet-proof: The Samsung SD card is able to resist x-ray scanners and any type of widespread magnetic exposure.

Elk product is waterbestendig. Zelfs in zeewater.
Maakt u zich géén zorgen over waterschade met deze opslag modules. Zelfs als uw apparatuur water schade zou oplopen is uw data veilig opgeslagen op de geheugenkaart van Samsung. De geheugenkaarten van Samsung zijn blootgesteld aan zware test waaronder 24 uur in zoutwater, na afloop waren de test resultaten zoals voorheen.
Schok en druk bestendig, zelfs onder een voertuig van 1,6 ton.
Draagbare digitale apparaten kunnen makkelijk stuk gaan tijdens een val of als ze ergens tegenaan stoten. Vaak kan een apparaat worden gerepareerd, maar als de geheugenkaart beschadigd is, is het erg moeilijk om de data terug te krijgen. Geheugenkaarten moeten dan ook duurzaam en schokbestendig zijn. De geheugenkaarten van Samsung zijn bestand tegen het gewicht van een voertuig van 1,6 ton en uw data zijn dus beschermd tegen zowel kleine ongelukjes als grotere.
Beveiligd tegen magnetische velden van home theaters.
Als data beschadigd raakt zonder ogenschijnlijke reden, dan komt dit vaak door magnetische velden, bijvoorbeeld van een home theater-systeem. Zorg dat uw data veilig opgeslagen zijn. De Samsung-geheugenkaart is bestand tegen magnetische velden van 10.000 gauss, wat overeenkomt met een krachtig MRI-systeem.

SKU: MB-SGCGB/EU, MB-SGCGB

Relevante producten

Alternatieve producten

Geschikt voor:

Geheugenkaarten SD / SDHC

Klantenservice

klantenservice DigitalsOnline

Bel 024 8449903

ma/za 10.00 - 17.00 uur

Qshops keurmerk