Alle accessoires voor

Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)
Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)

Samsung 64GB MicroSDXC EVO Class 10 / UHS-1 (48MB/s)

Artikelnummer: MIC64GBSA-U1Nlevertijd onbekend

Dit product is momenteel niet voorradig.
Stuur mij een e-mail zodra het product leverbaar is.

Van € 49,90, nu voor € 21,90!
U bespaart 56%

Samsung 64GB MicroSD kaart EVO-series Klasse 10 / UHS-I

✓ De geheugenkaart waar je op kunt vertrouwen
✓ Snelle performance voor dagelijks gebruik
✓ Bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit

MicroSD EVO geheugenkaart: De ideale partner
Zorg voor veel meer plezier van uw Smartphone en tablet met zeer hoge snelheden en meer capaciteit. De microSD™ geheugenkaart is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de nieuwe generatie mobiele telefoons die standaard over een geheugenkaartgleuf beschikken. De microSD™ is slechts half zo groot als een SIM kaart van een mobiele telefoon en hiermee één van de kleinste geheugenkaarten ter wereld. Deze microSD™ kaart kan ook in standaard SD™ geheugenkaartgleuven worden gebruikt, wanneer deze wordt gebruikt met een SD-adapter (wordt niet meegeleverd). Hiermee kan de microSD™ kaart gebruikt worden in alle apparaten die compliant zijn met SDXC™ kaarten.

Hogere snelheden met UHS-1 voor extreme performance
Deze Ultra-fast Performance geheugenkaart valt in de categorie UHS-1, en slaat foto's en video's dus vier keer zo snel op als een doorsnee microSD-kaart. Daarmee zorgen ze voor snelheden tot wel 48 MB/s Lezen en 20 MB/s Schrijven, ideaal voor gebruik in toonaangevende Smartphones en Tablets. Alle microSD- en SD-kaarten van Samsung zijn voorzien van de hoogste kwaliteit NAND chips.

SDXC-compatibiliteit
Deze geheugenkaart is alléén te gebruiken in apparaten die compatible zijn met de SDXC-techniek, te herkennen aan het (micro-)SDXC-logo. Controleer dan ook altijd of uw apparaat deze nieuwe SD-standaard accepteert (zie ook onderstaande geschikt voor lijst).

Dit betreft een origineel Samsung Product: MB-MP64D/EU (klik voor Samsung website).

Kenmerken
• Capacity: 64 GB
• Class 10 / UHS1
• Read: Tot Maximaal 48MB/sec
• Write: Tot Maximaal 20MB/sec
• SD 3.0, compatibel met SD 2.0
• Blister (Retail)
• Video opnemen in Full HD
• 10 jaar garantie


Elk product is waterbestendig. Zelfs in zeewater.
Maakt u zich géén zorgen over waterschade met deze opslag modules. Zelfs als uw apparatuur water schade zou oplopen is uw data veilig opgeslagen op de geheugenkaart van Samsung. De geheugenkaarten van Samsung zijn blootgesteld aan zware test waaronder 24 uur in zoutwater, na afloop waren de test resultaten zoals voorheen.
Schok en druk bestendig, zelfs onder een voertuig van 1,6 ton.
Draagbare digitale apparaten kunnen makkelijk stuk gaan tijdens een val of als ze ergens tegenaan stoten. Vaak kan een apparaat worden gerepareerd, maar als de geheugenkaart beschadigd is, is het erg moeilijk om de data terug te krijgen. Geheugenkaarten moeten dan ook duurzaam en schokbestendig zijn. De geheugenkaarten van Samsung zijn bestand tegen het gewicht van een voertuig van 1,6 ton en uw data zijn dus beschermd tegen zowel kleine ongelukjes als grotere.
Beschermd tegen magnetisme en röntgenstralen.
Als data beschadigd raakt zonder ogenschijnlijke reden, dan komt dit vaak door magnetische velden, bijvoorbeeld van een home theater-systeem. Zorg dat uw data veilig opgeslagen zijn. De Samsung-geheugenkaart is bestand tegen magnetische velden van 10.000 gauss, wat overeenkomt met een krachtig MRI-systeem.


SKU: MB-MP64D/EU, MB-MP64DEU, MB-MP64D

Relevante producten

Alternatieve producten

Klantenservice

klantenservice DigitalsOnline

Bel 024 8449903

ma/za 10.00 - 17.00 uur

Qshops keurmerk