Alle accessoires voor

Guess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - Grey
Guess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - GreyGuess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - GreyGuess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - GreyGuess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - Grey

Guess Flip Case 4G for Samsung Galaxy SIII i9300 - Grey

Dit product is niet meer of zeer slecht leverbaar.
U kunt het product dan ook niet bestellen. Neemt contact met ons op voor een alternatief product.

Guess Samsung Galaxy S3 Flip Case 4G Grey GUFLS34GG

In dit unieke hoogwaardige tasje is uw mobiele telefoon goed beschermd en toch altijd bij de hand. Het Guess-ontwerp maakt de beschermhoes een stijlvolle aanvulling voor je Samsung Galaxy SIII GT-i9300.

GUESS: echte blikvanger
De GUESS Flap Case ligt prettig in de hand en is een lust voor het oog. Door gebruik van het donkergrijze kunststof materiaal met stijlvol patroon en het sierlijke GUESS-logo is het hoesje een echte blikvanger. Toon je modieuze kant en steel de show.

Goede bescherming
Je Galaxy S3 komt niet in gevaar met deze beschermhoes. De hoes is vervaardigd uit zowel stof als hoogwaardig kunstleer. Hierdoor ziet de hoes er niet alleen modieus uit, maar wordt de Galaxy S 3 ook beschermd tegen vallen, krassen en stoten. Handige uitsparingen zijn aangebracht, waardoor je niets aan functionaliteit hoeft in te leveren.

Magnetische sluiting
Je wilt je smartphone goed beschermen zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. De GUESS Flap Case heeft daarom een magnetische flap waarmee je het hoesje snel opent en sluit. Met dit hoesje mis je nooit meer een oproep.

SKU: GUEGUFLS34GG

Ook verkrijgbaar bij DigitalsOnline

Relevante producten

Alternatieve producten

Geschikt voor:

Samsung Galaxy S3 i9300 en Samsung i9300 Galaxy S III

Klantenservice

klantenservice DigitalsOnline

Bel 024 8449903

ma/za 10.00 - 17.00 uur

Qshops keurmerk