Alle accessoires voor

Guess Flower Desire Book Case iPhone 6/6S/7/8 (4.7'') - Zwart
Guess Flower Desire Book Case iPhone 6/6S/7/8 (4.7'') - ZwartGuess Flower Desire Book Case iPhone 6/6S/7/8 (4.7'') - Zwart

Guess Flower Desire Book Case iPhone 6/6S/7/8 (4.7'') - Zwart

Dit product is niet meer of zeer slecht leverbaar.
U kunt het product dan ook niet bestellen. Neemt contact met ons op voor een alternatief product.

Guess Flower Desire Book Case for iPhone 6/6S/7/8 (4,7 Inch) - Black

In dit unieke hoogwaardige tasje in book-style is je mobiele telefoon goed beschermd en toch altijd bij de hand. Het Guess-ontwerp maakt de beschermhoes een stijlvolle aanvulling voor de Apple iPhone 6 (4.7"), Apple iPhone 6S (4.7"), Apple iPhone 7 (4.7") of Apple iPhone 8 (4.7''). De populaire Guess cases zijn verkrijgbaar in verschillende mooie designs.

GUESS: echte blikvanger
Door de afwerking met onder andere het chique GUESS-logo en de opvallende geborduurde rozen is het hoesje een echte blikvanger. Toon je modieuze kant en steel de show.

Goede bescherming
Je toestel komt niet in gevaar met deze beschermhoes. De hoes is vervaardigd uit hoogwaardig kunstleer. Hierdoor ziet de hoes er niet alleen modieus uit, maar wordt je smartphone ook beschermd tegen vallen, krassen en stoten.

Optimale gebruiksgemak
Je wilt je toestel goed beschermen zonder dat het ten koste gaat van het gebruiksgemak. Deze Guess Book-case is erg gemakkelijk in gebruik. Er zijn bijvoorbeeld op specifieke plaatsen uitsparingen aangebracht zodat je je toestel gewoon kunt opladen, foto's ermee kan maken of naar audio kan luisteren zonder dat je het toestel uit de case hoeft te halen. Door de handige speaker uitsparing is het zelfs mogelijk om een gesprek te voeren terwijl de case gesloten is.

Wallet-functie
De case is aan de binnenzijde voorzien van twee handige opbergvakjes om diverse pasjes op te bergen. Met deze hoes kun je jouw portemonnee in principe gewoon thuislaten.

Transparante achterzijde
De achterzijde is transparant waardoor het lijkt alsof er niets om het toestel zit, maar toch doet het zijn werk (bescherming). Tevens blijft het iconische Apple logo zichtbaar door de transparante achterkant.

• Dit betreft een origineel Guess product.

SKU: GUFLBKP7EROBK

Alternatieve producten

Geschikt voor:

Apple iPhone 6 (4.7"), Apple iPhone 6S (4.7"), Apple iPhone 7 (4.7") en Apple iPhone 8 (4.7'')

Klantenservice

klantenservice DigitalsOnline

Bel 024 8449903

ma/za 10.00 - 17.00 uur

Qshops keurmerk